IonIT sponsort robot wedstrijd

IonIT sponsort winnende Space Engineers bij de roboticawedstrijd

Een robot ontwerpen, bouwen en programmeren. Dat deden de leerlingen van Lentiz Reviuslyceum in Maassluis tijdens de FIRST LEGO League. En zelfs zo goed dat ze door zijn naar de Benelux finale!

Meer dan dertig teams van middelbare scholen uit de regio Rijnmond kwamen bij elkaar voor de FIRST LEGO League wedstrijd. Dit is een robotica- en onderzoekswedstrijd die jongeren in de leeftijd van 9 t/m 15 jaar uitdaagt om de rol van Wetenschap & Technologie in de maatschappij te onderzoeken. Jong bezig zijn met technologie en dat op een hele leuke manier: iets wat wij bij IonIT graag stimuleren. Daarom sponsoren wij één van de teams: De Space Engineers. Een groepje enthousiaste 3VWO leerlingen van het Reviuslyceum.

De zelf gebouwde robot moest verschillende missies voltooien die door een jury werden beoordeeld. De door IonIT gesponsorde Space Engineers deden dit zo goed dat ze door zijn naar de Benelux finale die 16 februari 2019 plaatsvindt. We wensen ze heel veel succes