IonIT bij Identity & Access Management congres

Identity & Access Management Congres

Donderdag 9 mei, 8.30-17.30 uur, Nieuwegein

Laat u informeren over de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van Identity & Access Management tijdens het IAM 2019 congres. Er is een verscheidenheid aan presentaties en sessies en in de kleinschalige beursruimte kunt u in gesprek gaan met diverse partijen. Of u nou wil gaan starten met een IAM oplossing en in de oriëntatie fase zit, uw huidige oplossing wilt aanpassen of uitbreiden of gewoon omdat u up to date wilt blijven: er is voor ieder wat wils.

Het hoofdthema voor deze dag is: Wendbaar, efficiënt, klantvriendelijk en compliant. Daarbij worden drie basisonderdelen behandeld:

  • De basis op orde (denk aan hoe je een IAM tool kiest)
  • Schaalbaarheid (denk aan API access security)
  • Innovaties (denk aan Self Sovereign Identity)

IonIT is voor de zesde keer op rij partner bij het IAM congres en nodigt u graag uit om hierbij aanwezig te zijn! Door middel van onze registratiecode kunt u zich kosteloos aanmelden en ontvangt u bovendien een leuk extraatje.

Klik op onderstaande button om u aan te melden en gebruik daarbij de relatiecode: 9Z4U8LZ8