Twee nieuwe NetIQ supportklanten

Onlangs heeft IonIT twee aanbestedingen gewonnen voor het leveren van NetIQ support en doorontwikkelingen. Er is een nieuwe samenwerking opgezet samen met IDFcocus, één van onze collega bedrijven. Met deze samenwerking kunnen we de nieuwe klanten nog meer garantie van kennisdeling bieden.

De eerste aanbesteding is gewonnen bij een overheidsinstantie die voor diverse van haar klanten het Identity & Access Management inregelt en één daarvan is bij het CAK (Centraal Administratie Kantoor). Het CAK is een publieke dienstverlener die voor de overheid regelingen uitvoert zoals het vaststellen en innen van de eigen bijdrage voor zorgwetgeving. Hierdoor heeft ze te maken met een grote hoeveelheid vertrouwelijke persoonsgegevens, derhalve is het verlenen van toegang tot die gegevens een belangrijke pijler binnen het ICT landschap. De NetIQ IAM installatie bij Het CAK is hierbij het centrale punt voor beheer van identiteiten en hun autorisaties.

We kijken uit naar een leuke en succesvolle samenwerking met beide nieuwe klanten en uiteraard ook met IDFocus.

Ook interesse in specialistische support en doortontwikkeling op uw IAM omgeving? We informeren u graag over de mogelijkheden!

IonIT levert NetIQ support bij het CAK
IonIT werkt samen met IDFocus