Timeos pensioendiensten kiest voor IonIT als Microsoft Identity Management implementatiepartner

IonIT is via een Request for Quotation uitgekozen als implementatiepartner voor Microsoft Identity Management (MIM 2016) bij Timeos Pensioendiensten. Om haar bedrijfsvoering te verbeteren wenst Timeos over te gaan tot de implementatie van een Identity Management oplossing. De keuze is gevallen op de Microsoft producten omdat deze goed binnen de huidige omgeving van Timeos passen. Met haar jarenlange specialistische ervaring en als Microsoft Gold Partner is de keuze op IonIT gevallen om te begeleiden bij dit project.

Beide partijen zijn vol enthousiasme gestart tijdens een kick off meeting. Daar zijn de eerste stappen voor het ontwerp gemaakt. Na de ontwerp fase wordt er onder andere een koppeling met AFAS (een HR cloud applicatie) en de (Azure) Active Directory gerealiseerd voor de provisioning van gebruikers. Maar ook autorisatie workflows, periodieke rapportage mogelijkheden en self service voor wachtwoord reset en account unlocken behoren tot de scope.

IonIT verzorgt voor het ontwerp, bouwen, testen en implementeren van de Identity Management oplossing. Daarnaast begeleidt ze het project bij Timeos met projectmanagement en kennisoverdracht door een MIM training en veel hands on begeleiding.