We zijn verhuisd!

Donderdag 1 december zijn wij vanuit Den Haag naar Nieuwegein verhuisd. Een centrale en goed bereikbare locatie voor zowel teamleden als relaties gaf de doorslag voor het nieuwe kantoor. Naast het hoofdkantoor in Nieuwegein heeft IonIT ook nog een kantoor in Eindhoven.  

Dietmar Ricksen, Managing Partner van IonIT is blij met het nieuwe kantoor: “Sinds de fusie met Oxford Computer Group Benelux zijn we aardig aan het groeien en onze Identity & Access Management (IAM) experts wonen door heel het land. Hierdoor kregen we behoefte aan een kantoor met meer ruimte en een professionele uitstraling op een centrale plek in het land. Het nieuwe kantoor biedt naast een professionele uitstraling ook volop gelegenheid om samen te werken, te overleggen en verder door te groeien.” Hiermee is IonIT klaar voor de toekomst.