IonIT_teamweekend_2017

IonIT teamweekend in Maastricht

/
18 november was het weer zover: tijd voor het jaarlijkse teamweekend. Dit jaar spanning & sensatie in Maastricht. Inclusief achtervolgingen, afluisteren en leuke opdrachten. Uiteraard deden we in de avonduurtjes ook de nodige kroegen aan.
IonIT_architect_advies

So, you want to use Role Based Access Control – Where should you begin?

/
RBAC is a way of managing access within an organization. This is done by grouping similar access into roles and assigning them to users which can be based on policies or locations. When a company begins with RBAC one of the most important questions to ask is ‘What is your goal with using RBAC?’
AVG in relatie tot IAM - blog 3 IonIT

De AVG in relatie met IAM

/
Deel 3 van de AVG blog serie. In deze blog antwoord op de vraag hoe Identity & Access Management (IAM) zich verhoudt tot de AVG/ GDPR. En wat IAM kan doen om AVG compliance te worden. Vraagstukken die steeds belangrijker worden nu 25 mei 2018 dichterbij kruipt.

PAM Rondetafel diner - 12 september 2017

/
Gedeelde en privileged logingegevens zijn een bedreiging voor uw infrastructuur. Met privileged Access Management kunt u risico's verkleinen. Tijdens deze rondetafel sessie met diner vertelt Barry Scott, CTO van Centrify, u onder andere over de randvoorwaarden, kritische succesfactoren en best practices.
IonIT_helpt_Thebe_bij_IAM_traject

Adviestraject voor IAM keuzes

/
"De keuze voor een Identity & Access Management platform is een wezenlijke keuze waar zowel veiligheid als gebruiksvriendelijkheid van groot belang is. IonIT heeft ons door middel van een advies traject enorm geholpen bij het maken van de juiste keuzes hierin. We kunnen nu gedegen en weloverwogen beslissingen maken."
AVG Stappenplan - IonIT

De AVG - Stappenplan - De 15 belangrijkste stappen

/
Deel 2 van de AVG blog & whitepaper serie. Na de feiten en begrippen in deel 1, in deze blog een praktische vertaling met een stappenplan om AVG gereed te worden. We hebben de 15 meest belangrijke stappen richting 25 mei 2018 voor u op een rijtje gezet. Hoe ver bent u al?
Roy Drissen - IonIT

Roy Drissen aan de slag als Business Developer bij IonIT

/
IonIT wil op diverse fronten groeien en om de diverse potenties maximaal te benutten is Roy Drissen toegevoegd aan het team van IonIT. Als Business Developer gaat hij aan de slag om voornamelijk de commerciële invulling verder te versterken. Daarnaast zal hij nauw betrokken worden bij de product- en partnerontwikkeling.
AVG feiten en begrippen - blog IonIT

De AVG – wat staat er in en wat moet ik doen?

/
De AVG, 25 mei 2018 staat in ons geheugen gegrift. In deze blog een aantal feiten en begrippen uit de AVG die van belang zijn en de verplichtingen en rechten van de diverse partijen. Gewoon in leesbare taal, met de meest belangrijke punten.
Identity Management door IonIT

Het belang en noodzaak van reporting

/
Audit en reporting, je kan er deze dagen niet meer omheen. Zeker met de nieuwe General Data Protection Regulation (GDPR) die per 25 mei 2018 gehandhaafd gaat worden, wordt dit steeds belangrijker. Wie had waar en wanneer toegang toe, daar wilt u inzicht in kunnen hebben. U wilt gedrag kunnen analyseren.
IAM als spin in het web - door IonIT

Top 5 IAM functionaliteiten

Identity & Access Management (IAM). Voor velen een onbekende term en een ver van je bed show. Voor anderen een dagelijkse bezigheid. Hoe dan ook een onderwerp binnen de IT waar u dagelijks mee te maken hebt en welke steeds belangrijker wordt. Lees in deze blog de top 5 IAM functionaliteiten die u niet mag missen.

Identity & Access Management Congres - 18 mei 2017

Donderdag 18 mei 2017 is het weer tijd voor het jaarlijkse Identity & Access Managment (IAM) Congres van Heliview. Ook dit jaar is IonIT als partner van de partij. Er wordt stil gestaan bij vragen als: wat is een goede fundering voor IAM en welke IAM innovaties zijn er.

IonIT opent nieuw kantoor in Nieuwegein

Donderdag 1 december zijn wij vanuit Den Haag naar Nieuwegein verhuisd. Een centrale en goed bereikbare locatie voor zowel teamleden als relaties gaf de doorslag voor het nieuwe kantoor. Naast het hoofdkantoor in Nieuwegein heeft IonIT ook nog een kantoor in Eindhoven.

IonIT wordt partner van Timeos

IonIT is via een Request for Quotation uitgekozen als implementatiepartner voor Microsoft Identity Management (MIM 2016) bij Timeos Pensioendiensten.

IonIT teamweekend

Omdat we ontspanning naast het harde werken erg belangrijk vinden gingen we eind oktober met het team naar de Ardennen. Veel gezelligheid, sportiviteit en teambuilding. Een kleine foto impressie is hier te zien!

IDM Europe - 8 maart 2017

Dit IDM Europe congres levert een high level platform voor IAM leiders en specialisten in heel Europa. Er wordt gesproken over infrastructurele uitdagingen en kansen geassocieerd met het beheer en de beveiliging van identiteit binnen ondernemingen. Dit niet te missen congres zal policies, processen, standaarden en opkomende technologieën die nodig zijn om veilig te kunnen doorgroeien bespreken en beoordelen.

Infosessie: Access Rights Intelligence

Samen met onze technologie partner Beta Systems organiseren wij op dinsdag 11 oktober een info sessie over Access Rights Intelligence met een referentie verhaal van Fortis over hun uitdagingen en aanpak betreffende het managen van toegangsrechten van tienduizenden gebruikers. Vervolgens wordt ingegaan op hoe je de juiste reporting en analyses over toegangsrechten beschikbaar maakt en zo uw informatiebeveiliging versterkt en aan compliance regels kan voldoen.

Het hoe en waarom van Privileged Access Management

Cyberaanvallen zijn aan de orde van de dag, bedrijfskritische data staat op de tocht en bedragen die gemoeid zijn met deze aanvallen zijn enorm. Steeds vaker zijn de privileged gebruikers zoals systeembeheerders doelwit van een cyber aanval. Zonder tegenmaatregelen zal het niet lang meer duren voordat aanvallers een mogelijkheid vinden uw privileged gebruikersaccount te misbruiken. Of is dat misschien al gebeurd zonder dat u het doorhad?

IonIT genomineerd voor Trusted Advisor of the Year 2016!

Blij en trots zijn wij met het feit dat we door Channelweb genomineerd zijn voor de ‘Trusted Advisor of the Year’ award. Samen met vier andere genomineerden dingen wij mee naar deze award voor de partner waarvan de markt de adviezen het meest waardeert.

Meer flexibiliteit en minder kosten voor Endemol

“Het project was het geld zeker waard, met een kleine investering wordt groot voordeel behaald, meer flexibiliteit en minder kosten en bovendien heb ik mijn nachtrust weer terug!” Leon Backbier, IT Manager Endemol Nederland Mediagroep

Veilige en geautomatiseerde uitwisseling van gegevens voor het Clusius College

“IonIT heeft haar grondige kennis van zowel FIM als de integratie service bewezen. Ze begrijpen het begrippenkader van onze soms complexe omgeving goed en ook de samenwerking verliep fijn. Bovendien heeft de koppeling zich als uiterst betrouwbaar bewezen.” Chris Houthuijs, Adviseur Informatisering & Automatisering bij het Clusius College

Efficiëntie voor EZ door automatiseren van processen

“IonIT wist op een plezierige en zeer flexibele manier in te spelen op de complexe situatie waarin ze moesten werken.” Rutger Brouwer, Projectleider Dienst ICT Uitvoering