IonIT_teamweekend_2017

IonIT teamweekend in Maastricht

/
18 november was het weer zover: tijd voor het jaarlijkse teamweekend. Dit jaar spanning & sensatie in Maastricht. Inclusief achtervolgingen, afluisteren en leuke opdrachten. Uiteraard deden we in de avonduurtjes ook de nodige kroegen aan.
AVG in relatie tot IAM - blog 3 IonIT

De AVG in relatie met IAM

/
Deel 3 van de AVG blog serie. In deze blog antwoord op de vraag hoe Identity & Access Management (IAM) zich verhoudt tot de AVG/ GDPR. En wat IAM kan doen om AVG compliance te worden. Vraagstukken die steeds belangrijker worden nu 25 mei 2018 dichterbij kruipt.

PAM Rondetafel diner - 12 september 2017

/
Gedeelde en privileged logingegevens zijn een bedreiging voor uw infrastructuur. Met privileged Access Management kunt u risico's verkleinen. Tijdens deze rondetafel sessie met diner vertelt Barry Scott, CTO van Centrify, u onder andere over de randvoorwaarden, kritische succesfactoren en best practices.
IonIT_helpt_Thebe_bij_IAM_traject

Adviestraject voor IAM keuzes

/
"De keuze voor een Identity & Access Management platform is een wezenlijke keuze waar zowel veiligheid als gebruiksvriendelijkheid van groot belang is. IonIT heeft ons door middel van een advies traject enorm geholpen bij het maken van de juiste keuzes hierin. We kunnen nu gedegen en weloverwogen beslissingen maken."
Identity Management door IonIT
,

Het belang en noodzaak van reporting

/
Audit en reporting, je kan er deze dagen niet meer omheen. Zeker met de nieuwe General Data Protection Regulation (GDPR) die per 25 mei 2018 gehandhaafd gaat worden, wordt dit steeds belangrijker. Wie had waar en wanneer toegang toe, daar wilt u inzicht in kunnen hebben. U wilt gedrag kunnen analyseren.
IAM als spin in het web - door IonIT
,

Top 5 IAM functionaliteiten

Identity & Access Management (IAM). Voor velen een onbekende term en een ver van je bed show. Voor anderen een dagelijkse bezigheid. Hoe dan ook een onderwerp binnen de IT waar u dagelijks mee te maken hebt en welke steeds belangrijker wordt. Lees in deze blog de top 5 IAM functionaliteiten die u niet mag missen.
,

IonIT opent nieuw kantoor in Nieuwegein

Donderdag 1 december zijn wij vanuit Den Haag naar Nieuwegein verhuisd. Een centrale en goed bereikbare locatie voor zowel teamleden als relaties gaf de doorslag voor het nieuwe kantoor. Naast het hoofdkantoor in Nieuwegein heeft IonIT ook nog een kantoor in Eindhoven.

IonIT teamweekend

Omdat we ontspanning naast het harde werken erg belangrijk vinden gingen we eind oktober met het team naar de Ardennen. Veel gezelligheid, sportiviteit en teambuilding. Een kleine foto impressie is hier te zien!
,

IDM Europe - 8 maart 2017

Dit IDM Europe congres levert een high level platform voor IAM leiders en specialisten in heel Europa. Er wordt gesproken over infrastructurele uitdagingen en kansen geassocieerd met het beheer en de beveiliging van identiteit binnen ondernemingen. Dit niet te missen congres zal policies, processen, standaarden en opkomende technologieën die nodig zijn om veilig te kunnen doorgroeien bespreken en beoordelen.

Infosessie: Access Rights Intelligence

Samen met onze technologie partner Beta Systems organiseren wij op dinsdag 11 oktober een info sessie over Access Rights Intelligence met een referentie verhaal van Fortis over hun uitdagingen en aanpak betreffende het managen van toegangsrechten van tienduizenden gebruikers. Vervolgens wordt ingegaan op hoe je de juiste reporting en analyses over toegangsrechten beschikbaar maakt en zo uw informatiebeveiliging versterkt en aan compliance regels kan voldoen.
,

Het hoe en waarom van Privileged Access Management

Cyberaanvallen zijn aan de orde van de dag, bedrijfskritische data staat op de tocht en bedragen die gemoeid zijn met deze aanvallen zijn enorm. Steeds vaker zijn de privileged gebruikers zoals systeembeheerders doelwit van een cyber aanval. Zonder tegenmaatregelen zal het niet lang meer duren voordat aanvallers een mogelijkheid vinden uw privileged gebruikersaccount te misbruiken. Of is dat misschien al gebeurd zonder dat u het doorhad?