Over IonIT

WIE WE ZIJN?

We zijn een team van specialisten met diepe kennis van Identity & Access Management voor het datacenter, de cloud en mobiel.

Over IonIT

We zijn een team van deskundigen met zeer specialistische kennis van Identity & Access Management, Cloud en Enterprise Mobility Management en wat daar bij komt kijken zoals infrastructuren. We hebben inzicht in hoe identeits- en toegangsbeheer veel van de hedendaagse uitdagingen kan aanpakken.

We leveren technologie onafhankelijke dienstverlening om uw gebruikers- en toegangsbeheer voor het datacenter en/of de cloud naar een hoger niveau te tillen. Dat doen we via consultancy, projecten en managed service. Daarnaast leveren we ook support op uw IT omgeving en zorgen we voor meer interne kennis door het bieden van trainingen.

IonIT is per april 2016 gefuseerd met Oxford Computer Group Benelux en zijn samen verder gegaan onder de naam IonIT. Oxford Computer Group Benelux brengt naast meer dan 30 jaar ervaring op Identity Management gebied ook zeer specialistische Microsoft kennis en ervaring mee. Zo waren ze zevenmaal uitgeroepen tot Microsoft Partner van het jaar op het gebied van Identity Management en schreven zij trainingen voor Microsoft. Deze specialistische kennis blijft gewaarborgd en de dienstverlening wordt gecontinueerd. Dit is een toevoeging op de al bestaande Microsoft partnership van IonIT. Door de fusie van Oxford Computer Group Benelux en IonIT wordt de Identity Management kennis verbreed, extra producten toegevoegd en een breder scala aan diensten en kennis aangeboden.

Onze visie

Bijna elke organisatie zal transformeren in een IT dienstgericht bedrijf dat verbinding maakt met mobiele individuen over de hele wereld. 

Onze missie

Het realiseren van Identity & Access Management, Cloud en Enterprise Mobility Management oplossingen die van strategisch belang zijn voor onze opdrachtgevers. We streven ernaar om voor onze opdrachtgevers een trusted advisor te zijn.

Team

Ons ervaren team is flexibel, weet van aanpakken, ontwikkelt zichzelf voortdurend en wordt gekenmerkt door een no-nonsense mentaliteit.

Klanten

Onze klanten zijn middelgrote en grote organisaties uit diverse sectoren waaronder: onderwijs, overheid, zorg en de zakelijke dienstverlening.

Partners

Onze zorgvuldig geselecteerde technologie partners brengen bijkomende voordelen voor onze oplossingen waardoor ze flexibeler, sneller en veiliger worden.

Vacatures

We werken graag met mensen die passie hebben voor het vak en een enorme inzet tonen voor het behalen van de persoonlijke doelen en de doelen voor de opdracht.

Onze werkwijze

Duidelijkheid en flexibiliteit dat is waar wij voor staan.

We staan bekend om onze no-nonsens mentaliteit en betrokkenheid, wat er voor zorgt dat we net als u zonder gedoe zo snel mogelijk resultaat willen zien.

Een duidelijke strategie is essentieel. Daarom beginnen we bij het begin en niet bij de oplossing. We kijken samen met u naar het probleem en brengen dit duidelijk in kaart. We nemen uw huidige en gewenste functionaliteiten, infrastructuur, planning en budget onder de loep. Aan de hand van deze informatie maken we een plan van aanpak waarbij we naar de mogelijke oplossingen kijken. Zodra dit voor u duidelijk is gaan we daadwerkelijk aan de slag en pas als u geheel tevreden bent wordt de oplossing in productie genomen.

Samen zorgen we voor veilige data, meer efficiëntie, compliancy en een reducering van IT kosten. Of u nou behoefte heeft aan strategisch advies, uitbesteding van uw project, hands-on support, langdurige support of uitbesteding van beheer en onderhoud: wij zijn er voor u. Op het gebied van Identity & Access Management, Cloud en Enterprise Mobility Management leveren wij onze dienstverlening in de vorm van consultancy, projecten, managed service en training.