Over IonIT

Georg en Dietmar - drijfkrachten achter IonIT

We zijn niet uniek, we zijn gewoon onszelf.

Geen mooie praatjes bij ons maar een echte no-nonsense en aanpakkers mentaliteit. Samen zetten we de schouders onder uw uitdagingen en gaan we gestructureerd en pragmatisch aan de slag.

Wat ons ons maakt:

  • We zijn gepassioneerd over het IAM vakgebied
  • We halen veel plezier en voldoening uit ons werk
  • We zijn gemotiveerd en leergierig
  • Afspraak is afspraak
  • We streven naar innovatie

Al 10 jaar lang gaan we onze eigen weg, we nemen alleen medewerkers aan die een 100% match met onze bedrijfscultuur zijn. Hetzelfde doen we voor onze klanten, we werken graag voor klanten die bij ons passen. We gaan tenslotte een langdurige relatie met elkaar aan en dan is de “klik” essentieel.

Onze visie

Een identiteit is meer dan een gebruiker.

Een identiteit wordt steeds belangrijker maar ook steeds kwetsbaarder en breidt zich uit naar niet natuurlijke personen zoals IoT devices en smartphones. Het beheren van identiteiten en toegangen wordt een steeds grotere uitdaging, zowel voor bedrijven als personen.

Onze missie

Ons doel is om bedrijven zo goed mogelijk te adviseren en begeleiden bij business vraagstukken op IAM en Security gebied zodat bedrijven zoveel mogelijk ROI behalen. Dit doen we als trusted advisor op een no-nonsense manier kijkend vanuit de business. Met als voordeel dat de klant weet waar hij aan toe is en er zeker van is dat de oplossing aansluit bij bedrijfsprocessen.

Team

Ons ervaren team is flexibel, weet van aanpakken, ontwikkelt zichzelf voortdurend en wordt gekenmerkt door een no-nonsense mentaliteit.

Klanten

Onze klanten zijn middelgrote en grote organisaties uit diverse sectoren waaronder: onderwijs, overheid, zorg en de zakelijke dienstverlening.

Vacatures

We werken graag met mensen die passie hebben voor het vak en een enorme inzet tonen voor het behalen van de persoonlijke doelen en de doelen voor de opdracht.

Partners

Onze zorgvuldig geselecteerde technologie partners brengen bijkomende voordelen voor onze oplossingen waardoor ze flexibeler, sneller en veiliger worden.