Team

Enkele teamleden IonIT

HET IONIT TEAM

Ons ervaren team is flexibel, weet van aanpakken en wordt gekenmerkt door een no-nonsense mentaliteit

IonIT werkt met een team van ervaren Identity & Access Management, Cloud, en Enterprise Mobility Management specialisten. Ons team kenmerkt zicht door zijn flexibiliteit, aanpakkersmentaliteit en passie voor het vak. We staan vol enthousiasme klaar om u te ondersteunen en/ of ontlasten bij uw gebruikers- en toegangsbeheer en dit naar een hoger niveau te tillen.

De interne kennis van IonIT vergroten wij door elke medewerker een persoonlijk ontwikkelingsplan binnen zijn/ haar vakgebied te laten volgen. Daarnaast hebben we zeer regelmatig teamoverleg waarin allerlei klantenzaken worden besproken. Naast het feit dat er met elkaar gekeken kan worden naar de mogelijkheden en beste oplossingen zorgt dit er ook voor dat onze medewerkers van alle disciplines wat mee krijgen. De bekende tunnelvisie wordt hiermee voorkomen.

Enkele gezichten van IonIT

Dietmar Ricksen

Dietmar Ricksen

Managing Partner / Project Manager

Met bijna 20 jaar ervaring is Dietmar een ervaren Projectmanager binnen het ICT vakgebied. Met ervaring in diverse branches weet hij het beste uit elk project naar boven te halen. Hij is de perfecte spil tussen de business en techniek en kan goed out of the box denken. Met humor en autoriteit zorgt Dietmar ervoor dat een project binnen de tijd en binnen het budget gehaald wordt. Samen met Georg heeft Dietmar in 2009 IonIT opgezet.

Georg Grabner

Georg Grabner

Managing Partner / Implementatie Specialist

Met 20 jaar ervaring is Georg een expert in Identity & Access Management. Met zijn technische inzicht weet hij bestaande Identity Management implementaties te verbeteren maar ook nieuw op te zetten Identity Management systemen weet Georg vanaf begin af aan te ontwerpen, bouwen en implementeren. Hij heeft met name kennis van NetIQ/ Novell, Microsoft en BetaSystems. Samen met Dietmar heeft Georg in 2009 IonIT opgezet.

Karin van der Meer

Karin van der Meer

Operations Manager

Karin werkt bij IonIT als Operations Manager en richt zich met name op de organisatorische zaken, de marketing en project management. Karin is het eerste aanspreekpunt van de organisatie. Met ervaring uit diverse branches en een service verlenende instelling is Karin een spin in het web binnen IonIT.