Partners

SAMEN STA JE STERKER

We maken gebruik van geavanceerde technologie om maximale prestaties te leveren

IonIT werkt samen met een aantal zorgvuldig geselecteerde businesspartners. Deze samenwerkingen stellen ons in staat om innovatieve oplossingen te leveren ondersteund door betrouwbare en toonaangevende technologieën. De technologieën bieden het vermogen de uitdagingen van onze klanten op te lossen en gewenste functionaliteiten te leveren. Hierdoor kunnen wij verschil maken voor onze klanten en helpen bij het verder ontwikkelen van hun organisatie.

Onze Technologie Partners

Microsoft

Microsoft biedt een aantal Identity & Access Management producten in zowel de cloud als on-premise. Specialist zijn we in de Microsoft Identity Manager (MIM), voorheen Forefront Identity Manager (FIM) maar ook in de nieuwere cloud producten zoals Azure en de Enterprise Mobility Suite met daarin Intune, Active Directory en Azure Rights Management.

IonIT is Microsoft Solution Provider, met onze partnerschap kunnen we aantonen dat wij hoogwaardige security-oplossingen kunnen leveren voor klanten en dat we de kennis in huis hebben op het gebied van Identity en Access Management (IAM).

Centrify

Centrify biedt unified identity management en audit voor alle soorten omgevingen, van on-premise via Cloud-based windows, tot aan Linux en Unix servers. Daarnaast biedt Centrify Single Sign On (SSO) en unified management voor Cloud en Mobile Apps en devices.
Identity en access zijn in een complexe omgeving met Centrify vele malen eenvoudiger en tegen veel lagere kosten te managen omdat dit op één plaats volgens dezelfde werkwijze plaatsvindt.

IonIT is implementatie partner van Centrify voor de Benelux regio.

Okta

Okta is een Identity as a Service (IDaaS) provider. Ze is de basis voor veilige verbindingen tussen mensen en technologieën. Okta geeft gebruikers de juiste toegangen op elk moment, vanaf elk device gebruikmakend van de kracht van de cloud. Dit terwijl krachtige beveiligingsmaatregelen worden afgedwongen. Het integreert rechtstreeks met de bestaande directories en identiteitssystemen, evenals met meer dan 5000 applicaties. Zo zorgt Okta ervoor dat gebruikers altijd en overal op een veilige manier toegang hebben tot hun cloud applicaties, ook met Single Sign-On.

NetIQ

NetIQ (onderdeel van Microfocus) beidt een breed scala aan oplossingen voor Identity Management, Access Management, Single Sign-On (SSO), Access Governance, Identity Tracking en Active Directory (AD) administration. IonIT heeft jarenlange ervaring met het implementeren en onderhouden van deze producten.

Betasystems

Betasystems is nog de enige Europese leverancier van Identity Management software. Het bedrijf levert al ruim 20 jaar oplossingen op het gebied van Identity en Access Management bij grote organisaties zoals Fortis, Lufthansa en Deutche Bank. IonIT is solutionpartner voor Betasystems in Nederland