Team

Enkele teamleden IonIT

HET IONIT TEAM

Ons ervaren team is flexibel, weet van aanpakken en wordt gekenmerkt door een no-nonsense mentaliteit

Ons team kenmerkt zicht door zijn flexibiliteit, aanpakkersmentaliteit en passie voor het vak. Plezier in het werk staat bij ons voorop. Oprichters Dietmar & Georg  zijn de drijvende krachten van het team:

Dietmar Ricksen IonIT

Dietmar Ricksen

Met bijna 20 jaar ervaring is Dietmar een ervaren Projectmanager binnen het ICT vakgebied. Met ervaring in diverse branches weet hij het beste uit elk project naar boven te halen. Hij is de perfecte spil tussen de business en techniek en kan goed out of the box denken. Met humor en autoriteit zorgt Dietmar ervoor dat een project binnen de tijd en binnen het budget gehaald wordt. Samen met Georg heeft Dietmar in 2009 IonIT opgezet.

Georg Grabner IonIT

Georg Grabner

Met 20 jaar ervaring is Georg een expert in Identity & Access Management. Met zijn technische inzicht weet hij bestaande Identity Management implementaties te verbeteren maar ook nieuw op te zetten Identity Management systemen weet Georg vanaf begin af aan te ontwerpen, bouwen en implementeren. Hij heeft met name kennis van NetIQ/ Novell, Microsoft, Centrify en Idaptive. Samen met Dietmar heeft Georg in 2009 IonIT opgezet.

De passie achter IonIT

10 jaar geleden op een winterse carnavalsdag in Maastricht is Dietmar door Georg ‘ten huwelijk’ gevraagd. Een bedrijfshuwelijk wel te verstaan. Vanaf toen ging het snel, plannen werden gesmeden en IonIT werd opgericht. Persoonlijke drijfveren zoals zelfstandigheid, afgewogen risico’s nemen en veel plezier op de werkvloer werden drijfveren van het bedrijf. Benieuwd naar de passie, hoogtepunten en toekomstideeën van oprichter Dietmar?

Ontwikkelplan

Alleen door aan de slag te gaan kan je het vak echt leren, zo zijn wij van mening. Waar wij ook van overtuigd zijn is dat je iedereen het kunstje kan leren zolang degene maar gemotiveerd is. Wij leiden graag gemotiveerde mensen op tot IAM specialist. Dit doen we met een goede mix tussen training, praktijk en verantwoordelijkheden, alles met onze passie voor het vak. Benieuwd of dit iets voor jou is?