Technologie

BEREIK UW VOLLEDIGE POTENTIEEL

We kunnen u helpen het meeste voordeel te behalen uit diverse

Identity & Access Management technologieën.

Veel organisatie waar we mee werken weten niet precies wat ze nodig hebben, wat ze wel weten is dat iets niet werkt zoals het hoort te werken. Ze zijn ervan overtuigd dat er een betere oplossing moet zijn. En die is er!

We kiezen uit een reeks van krachtige, innovatieve technologieën om uw vraagstuk rondom Identity en Access Management voor het datacenter, de cloud en mobiel efficiënt te laten verlopen. Welke technologieën we gebruiken is volledig afhankelijk van uw specifieke behoeften. Samen zoeken we de juiste functionele oplossing voor u.

Onze professionals worden gevraagd vanwege hun diepe architectuur, functionele en technische kennis van Identity en Access Management oplossingen. Door uw specifieke behoeften in detail te begrijpen adviseren onze professionals wat de meest geschikte oplossing is voor uw organisatie. We kunnen ze zo vormen dat ze binnen uw huidige investeringen passen en we zorgen ervoor dat u het maximale voordeel uit ze behaald. Daarbij zorgen we ervoor dat ze goed integreren met uw bestaande IT landschap en eerdere investeringen en dat deze toekomstvast is.

Onze technologieën

We zijn technologie onafhankelijk wat ervoor zorgt dat we oplossingsgericht denken in plaats van productgericht. We werken met enkele zorgvuldig geselecteerde technologie partners waaronder:

Microsoft

Microsoft biedt een aantal Identity & Access Management producten in zowel de cloud als on-premise. Specialist zijn we in de Microsoft Identity Manager (MIM), voorheen Forefront Identity Manager (FIM) maar ook in de nieuwere cloud producten zoals Azure, Azure Active Directory  en de Enterprise Mobility + Security oplossing met daarin Intune, Active Directory en Azure Rights Management.

IonIT is Microsoft Solution Provider, met ons partnerschap (Gold status) kunnen we aantonen dat we hoogwaardige Security, Identity en Access oplossingen kunnen leveren voor klanten en dat we de kennis in huis hebben op het gebied van Microsoft Identity en Access Management, Cloud en Enterprise Mobility en Security Management producten. Dit bewijst onze jarenlange ervaring met het implementeren en onderhouden van deze Microsoft technologieën.

Meer lezen over de Microsoft technologieën?

Centrify

Centrify levert cloud-ready Zero Trust Privilege voor het beveiligen van moderne zakelijke use-cases. Centrify Zero Trust Privilege helpt klanten bij het verlenen van toegang met het ‘least-privilege’ principe op basis van het verifiëren van wie toegang vraagt, de context van het verzoek en het risico van de toegangsomgeving. Door het implementeren van het least privilege principe minimaliseert Centrify het mogelijk aan te vallen bereik, verbetert het voldoen aan audits en compliance en vermindert het risico’s, de complexiteit en de kosten voor de moderne, hybride onderneming.

IonIT is implementatie partner van Centrify voor de Benelux regio.

Meer lezen over de Centrify technologie?

NetIQ

NetIQ (onderdeel van Microfocus) beidt een breed scala aan oplossingen voor Identity Management, Access Management, Single Sign-On (SSO), Access Governance, Identity tracking en Active Directory (AD) administration. IonIT heeft jarenlange ervaring met het implementeren, operationeel beheren en onderhouden van deze NetIQ technologie.

Meer lezen over de NetIQ technolgie?

Okta

Okta is een Identity as a Service (IDaaS) provider. Ze is de basis voor veilige verbindingen tussen mensen en technologieën. Okta geeft gebruikers de juiste toegangen op elk moment, vanaf elk device gebruikmakend van de kracht van de cloud. Dit terwijl krachtige beveiligingsmaatregelen worden afgedwongen. Het integreert rechtstreeks met de bestaande directories en identiteitssystemen, evenals met meer dan 5.000 applicaties. Zo zorgt Okta ervoor dat gebruikers altijd en overal op een veilige manier toegang hebben tot hun cloud applicaties, ook met Single Sign-On.

Betasystems

Betasystems levert al ruim 20 jaar oplossingen op het gebied van Identity en Access Management bij grote organisaties zoals Fortis, Lufthansa en Deutche Bank. De technologie past dan ook uitstekend bij bedrijven die sterk aan bepaalde compliancy eisen moeten voldoen voor met name het gebruik en de toegang tot data. Daarom is IonIT solutionpartner voor Betaystems in Nederland geworden, de technologie past goed bij onze visie op het gebied van autorisatiemanagement.

Meer lezen over de Betasystems technologie?

Voor deze technologieën leveren we consultancy, implementatie en support dienstverlening.

Naast bovenstaande key technologie partners heeft IonIT nog samenwerkingsverbanden met Citrix, Vasco, VMWare en Stealthbits.